Inköpslista

Välkommen till vår nya funktion "Inköpslistan". Här kan du välja att samla intressanta produkter och kulörer för att sedan göra dina inköp hos någon av våra dryga 200 återförsäljare i Sverige.

Du kan från olika platser på sajten lägga de produkter och kulörer som du är intresserad av i din egna  "Inköpslista".  Skriv ut eller maila listan till din e-postadress.

Som en extra hjälp till dig har vi också satt samman ett antal verktygs- och tillbehörspaket som du hittar längst ned på sidan när du lagt till produkter från hemsidan. Vi vet hur trist det är att upptäcka mitt i målningsarbetet att något saknas. Dessa kan du lägg till i din inköpslista genom att klicka på "Lägg till ".

Du kan sedan enkelt bestämma vilka av de föreslagna produkterna som du just nu har behov av genom att klicka bort de prylar som du redan har hemma. Självklart kan du få mera tips och råd av din Alcro återförsäljare.  Till din inköpslista har du också möjlighet att addera andra inrednings produkter och accenter vilket gör din "Inköpslista" till en komplett kom-i-håg lista inför nästa renovering av ditt hem.

Tillbehörspaket

Här hittar du förslag på verktyg och tillbehör som du kan behöva vid målningen. Välja utifrån vad som ska målas. Verktygen adderas till din inköpslista.

Läs mer »