Favoriter och Beställningar

Välkommen till kundkorgen!

 

Favoriter

Till vänster nedan samlas de kulörer du valt som favoriter och de produkter du lagt till i inköpslistan. Du kan skriva ut eller maila listan över favoriter till dig själv, så att du kan använda det som underlag när du ska köpa färg hos någon av våra återförsäljare.

Som en extra hjälp till dig har vi också satt samman ett antal verktygs- och tillbehörspaket som du hittar längst ned på sidan när du lagt till produkter från hemsidan. Vi vet hur trist det är att upptäcka mitt i målningsarbetet att något saknas. Dessa kan du lägg till i din inköpslista genom att klicka på "Lägg till ".

Du kan sedan enkelt bestämma vilka av de föreslagna produkterna som du just nu har behov av genom att klicka bort de prylar som du redan har hemma. Självklart kan du få mera tips och råd av din Alcro återförsäljare. Till din inköpslista har du också möjlighet att addera andra inrednings produkter och accenter vilket gör din "Inköpslista" till en komplett kom-i-håg lista inför nästa renovering av ditt hem.

 

Tillbehörspaket

I botten av sidan hittar du förslag på verktyg och tillbehör som du kan behöva vid målningen. Välja utifrån vad som ska målas. Verktygen adderas till din inköpslista.

 

Beställningar

Till höger nedan samlas de färgkartor och broschyrer du lagt till kundkorgen för beställning. Fyll i formuläret så skickas de till dig inom några dagar. 

 

 

Läs mer »