Måla väggen blockmönstrad

Kulörkombinationerna i Miami Déco kräver en viss typ av mod och känsla för detaljer. Måla väggen i olika block för att ta trenden full ut.

Den blockmönstrade väggen målad i kulörer från Miami Déco är otroligt snygg för sig själv. Tavlor och andra väggdekorationer kan lätt kännas överflödiga i detta rum och samtidigt verka förvirrande för helhetsintrycket. Med noga utvalda detaljer såsom guld, marmor och gröna böljande växter tar du trenden fullt ut och skapar en lyxig känsla. Den blockmönstrade väggen är målad med väggfärgen Pashmina i kulörerna South Beach, Florida, Daiquiri, Everglades och Grafit. 

När du ska måla block på väggen är det enklast om du skissar upp mönstret i datorn och projicerar skissen på väggen och ritar upp linjerna med en blyertspenna. Viktigt här är att hålla sig innanför linjerna för att skapa skarpa kanter. Maskera noga med tejp och låt färgen torka ordentligt innan du målar nästa fält. Förmåla på tejpen för att undvika att nästa färg kryper in under den. Ett tips är också att måla den mörkaste kulören längst ned för att undvika att rummet "tippar över".