Alcro kulörgaranti

- nu är det ännu lättare att bli nöjd när du målar om

Nu lämnar Alcro kulörgaranti för både inomhus- och utomhusmålning. Eftersom vi tagit fram våra kulörer tillsammans med arkitekter, inredare och designers är vi säkra på att kulörerna i Alcro Designers kulörkollektion verkligen blir bra. Därför vågar vi lova att du får ny färg om du inte skulle bli helt nöjd. Välkommen till din färghandlare för mer information!

Så här fungerar garantin för inomhusmålning:

Vill du utnyttja garantin ska du inom en månad efter köpet komma tillbaka till den Alcro-återförsäljare där du handlat färgen. Vid besöket ska du visa upp kvitto, färgburken/färgburkarna och visa fotografi på det färdiga resultatet, dvs helt rum. Vi vill dessutom veta varför du inte är nöjd.

Du får vid detta tillfälle betala för nya färgprodukter, i samma mängd som vid första tillfället, och därefter måla om det rum du vill reklamera.

Efter ommålningen kommer du tillbaka med nya fotografier på samma rum, det förra fotografiet som du visade upp under punkt 1, de båda kvittona samt burken/burkarna med den senast använda färgen. Du får vid det här tillfället återbetalning på de först inköpta färgprodukterna.

Regler kulörgaranti inomhusmålning

Så här fungerar garantin för utomhusmålning

När du valt en kulör av Alcro täckfärg du vill måla med, antingen en kulör ur Alcro Designers Fasadkollektion (dvs kulörerna i Vackra Hus färgkartorna) eller en av standardkulörerna så köper du bara den mängd färg som behövs för att måla en av husets fyra fasadväggar. Skulle du ändå inte bli nöjd när du har målat upp den väggen, kan du använda Alcro Kulörgaranti som innebär att du får ny färg utan kostnad.

Regler kulörgaranti utomhusmålning