Fasadmålning

Ta reda på vilken färg du ska använda till just ditt hus

Populära kulörer Se alla kulörer

ALCRO TREND

Alcro trendrapport

Nyhetsbrev med inspiration, tips och råd.

Vill du ha vårt nyhetsbrev läs i vår policy hur vi hanterar dina personuppgifter. Gå till vår  integritetspolicy.  

A1, en ny innovativ väggfärg

Bild av burk A1

Vi lanserar nu en helt ny väggfärg för inomhusmålning. Det är en matt färg med delvis biobaserade organiska ingredienser och en burk gjord på minst 20% återvunnen plast. Vi ser det som ett viktigt steg på resan mot framtidens färg. Läs mer om Alcro A1.

Måla grått är populärt

Att måla grått är fortsatt populärt. I färgkartan ad.white & grey har vi samlat våra bästa varma, kalla och neutrala grå kulörer. Vilken väljer du?

Läs mer

Inspireras av vår kulörexpert

Hemma hos Alcros certifierade färgsättare Yvonne Karlsson och maken Johan är det generöst och översvallande, samtidigt grafiskt och stilrent. Färgsättningen är självklart både exemplarisk, modig och smart.

Läs mer på bloggen

Bestå Täckfärg

Alcro Bestå Täckfärg är en innovativ akrylatfärg för träfasader som är speciellt utvecklad för att din fasad ska se nymålad ut längre. Den har minskad risk för smutsupptagning och håller glans och kulör under lång tid. 

Läs mer om produkten

Beställ färgkartor

När du tröttnat på ditt hem kan en ny fräsch kulör göra underverk. Ladda ner eller beställ våra färgkartor och botanisera bland olika kulörer och färgsättningar.

Se mer

Fråga våra experter

Sök svar eller ställ en fråga i vårt kundforum innan du sätter igång med nästa målningsprojekt. Våra experter svarar på allt som rör färg och målning

Läs mer

Helmatt tak med Alcro Harmoni

Få perfekt tak – måla med vår helmatta och reflexfria takfärg Alcro Harmoni. Färgen har en unik formula som gör att du får ett garanterat professionellt slutresultat utan störande reflexer och ojämnheter.

Se mer

#ALCRO