Populära kulörer Se alla kulörer

ALCRO TREND

6 tips – matcha kulören med konsten

Inred med konst. Med rätt kulör på väggen kan du lyfta fram ett enskilt verk eller hålla ihop flera. Färgsättningsexperten Yvonne Karlsson ger sina sex bästa tips på hur du matchar kulören med konsten.

Alcro Nyhetsbrev

Vill du framöver få vårt nyhetsbrev med inspiration, tips och råd? 

Läs hur vi hanterar dina personuppgifter på vår  integritetspolicy

Signa upp dig här.  

Stilig nyhet!

Stil

Alcro stil stråhatt

Nu kan du också uppleva den helmatta känslan av Alcro Stil. Vår vackraste och mest exklusiva inomhusfärg någonsin! Läs mer.

Sommarens uteprojekt!

Ge fönsterbågarna en fin kulör eller matcha husfasaden med staketet. Alcro Bestå Fönsterfärg är en vattenburen täckfärg med väderbeständigt skydd för trä utomhus som går att bryta i hundratals kulörer. Se våra utomhusfärgkartor för inspiration.

Läs mer om fönsterfärg

Inspireras av vår kulörexpert

Hemma hos Alcros certifierade färgsättare Yvonne Karlsson och maken Johan är det generöst och översvallande, samtidigt grafiskt och stilrent. Färgsättningen är självklart både exemplarisk, modig och smart.

Läs mer på bloggen

Bestå Täckfärg

Alcro Bestå Täckfärg är en innovativ akrylatfärg för träfasader som är speciellt utvecklad för att din fasad ska se nymålad ut längre. Den har minskad risk för smutsupptagning och håller glans och kulör under lång tid. 

Läs mer om produkten

Beställ färgkartor

När du tröttnat på ditt hem kan en ny fräsch kulör göra underverk. Ladda ner eller beställ våra färgkartor och botanisera bland olika kulörer och färgsättningar.

Se mer

Fråga våra experter

Sök svar eller ställ en fråga i vårt kundforum innan du sätter igång med nästa målningsprojekt. Våra experter svarar på allt som rör färg och målning

Läs mer

Alcros guide för fasadmålning.

Ta del av Alcros guide till rätt metod och rätt färg för fasadmålning. Oavsett om du ska måla om eller måla nytt har vi färgen för dig. Med Alcro Solist behöver du bara en strykning av täckfärgen. Med Alcro Bestå får du ett perfekt resultat som skyddar fasaden länge

Läs mer

#ALCRO