PRODUKTER

PRODUKTER

Produktinformation, så som produktfaktablad, säkerhetsdatablad samt byggdeklarationer.

Hitta produkter

BUTIKER

BUTIKER

Här hittar du våra Yrkesbutiker, Måleripartners, Regionkontor och kundansvariga.

Hitta butiker

KONTAKTA ALCRO

Kundcenter måleri/parti 020–62 20 20
E-post: info@alcro.se
Telefon: 08–775 62 00
Postadress 120 86 Stockholm

Vill du bli målarvolontär?

Nu söker vi yrkesmålare som vill bidra med tid, kunskap och engagemang för att förverkliga samhällsnyttiga måleriprojekt.

Alcrofokus nr 1 2017

Produktnytt: Lasyr för Träfasader
Experten: Tips för Garagemålning
Färgfonden: Alcros initiativ för Färgstarka Projekt 

Nyhetsbrev från Alcro!

I vårt digitala nyhetsbrev hittar du nyheter, tips och reportage från branschen.

Showroom

Vi på Alcro är experter på färg och kulör, en kunskap som vi gärna delar med oss av. Därför har vi skapat vårt nya showroom, en inspirerande miljö som du är välkommen att besöka för kreativa möten.

Måla bort kondensen

En återkommande fråga som vi på Alcro får är om det finns någon produkt som motverkar kondens och vattendroppar i garage och konstruktioner med plåttak, exempelvis miljöstationer. Svaret är ja.

Våra nyheter 2016

Under 2016 lanserar Alcro tre stora produktnyheter: Alcro Arkitekt, Alcro Terrass och Alcro Milltex Prestanda. Det sker även flera namnförändringar i befintligt sortiment. Här kan du läsa mer om det. Precis som för alla våra produkter arbetar vi för att de ska vara godkända enligt byggvarubedömningen och uppfylla kraven enligt BASTA/BETA.

Funktionsfärger för svåra ytor

Nikotinskadade väggar och tak, gulnande träpanel, stoftiga ytor, fuktfläckar och sot. Svåra ytor där vanlig grundfärg kan gå bet. Men "Alcros specialstyrka" klarar det tuffaste motståndet. Isolera RF, Spärra och Panelgrund är Alcros familj av funktionsfärger, det vill säga färger som tar vid när vanlig grund- och täckfärg inte räcker till. Som effektivt isolerar nikotin, sot, tapeter som kan blåsa sig¸ stoftiga ytor (dåligt bundet underlag), kvistar och gulnat trä.