Nu lanserar vi Färgfonden

Vad skulle du måla om Alcro bjöd på färgen?

Populära kulörer Se alla kulörer

ALCRO TREND

Hemnet-spaning: målade snickerier

Inredningstylisten SaraH Widman har finkammat Hemnet på vackert målade snickerier. Här finns massor av inspiration för den som vill framhäva detaljer och skapa effekter med färg.

Gratis inspirationsmagasin

Magasinet för alla som gillar färg, form och inredning. Utkommer 4 gånger per år.

Gratis Prenumeration

Alcro trendrapport

Nyhetsbrev med inspiration tips och råd.

Aktuellt


MÅNADENS KULÖR MAJ

Alcro Fjäder - en grå kulör från Alcro

Alcro trends läsare har röstat fram Fjäder till månadens kulör. En kall grå kulör som ger ljus och samspelar fint med andra mer färgstarka kulörer. 

Aktuellt


RENGÖRING

Alcros nya rengöringssortiment

Glöm inte rengöringen när det är dags att fixa utomhus. Alcros rengöringssortiment har nu nya funktioner och smartare förpackningar. 

Lasera med nya Alcro Terrass

Fräscha upp altanen inför sommaren med Alcro Terrass – vår nya lasyrfärg som kommer i sex stycken utvalda kulörer och som dessutom håller kulören under lång tid.

Se mer

Grandpa x Alcro

Tillsammans med kläd- och inredningsbutiken Grandpa har vi nu tagit fram en ny kollektion med dova kulörer med dragning åt det modernt industriella. Kollektionen består av fyra kulörer döpta efter gatorna där Grandpa har sina butiker.

Se mer

Olja, lasera eller måla?

Snart är det dags för att njuta av livet utomhus igen. Fräscha upp utomhus genom att lasera eller olja terrassen och måla utemöblerna. 

Läs mer

Beställ färgkartor

När träfasaden behöver ett lyft kan en ny fräsch kulör göra underverk. Ladda ner eller beställ någon av våra fem färgkartor för träfasader.

Se mer

Uppnå ett perfekt slutresultat

För att få ett bra resultat när man målar är det viktigt att göra alla moment i rätt ordning. Vi har ett antal arbetsråd som gör utomhusmålningen enklare oavsett om du ska måla om fasaden, utemöblerna eller terrassen.

Se mer

2016 års trendkulörer

Nordisk Pastell, Gröna Drömmar, Studio Blå eller Miami Déco – vilken av 2016 års kulörtrender föredrar du?

Se mer