Nu lanserar vi Färgfonden

Vad skulle du måla om Alcro bjöd på färgen?

Populära kulörer Se alla kulörer

ALCRO TREND

Färgfonden: förändra med färg

Vill du förändra med färg? Nu bjuder Alcro på färgen för att förverkliga samhällsnyttiga måleriprojekt landet runt. Ansök idag!

Gratis inspirationsmagasin

Magasinet för alla som gillar färg, form och inredning. Utkommer 4 gånger per år.

Gratis Prenumeration

Alcro trendrapport

Nyhetsbrev med inspiration tips och råd.

Aktuellt


MÅNADENS KULÖR MAJ

Alcro Fjäder - en grå kulör från Alcro

Alcro trends läsare har röstat fram Fjäder till månadens kulör. En kall grå kulör som ger ljus och samspelar fint med andra mer färgstarka kulörer. 

Aktuellt


RENGÖRING

Alcros nya rengöringssortiment

Glöm inte rengöringen när det är dags att fixa utomhus. Alcros rengöringssortiment har nu nya funktioner och smartare förpackningar. 

Klädkollektion i Alcrokulörer

Ett färgstarkt samarbete med modeföretaget Minimarket har nu resulterat i en klädkollektion färgsatt i trendkulörerna från Gröna Drömmar. Hitta ditt favoritplagg – kollektionen består av en jacka, ett par sneakers, en keps och en klänning.

Se mer

Färgstark uteplats

De färgstarka kulörerna från kulörtrenden Miami Déco ger uteplatsen liv och personlig prägel. Målade detaljer skapar en fin kontrast till en terrass laserad i naturliga och mjuka kulörer. 

Läs mer

Olja, lasera eller måla?

Snart är det dags för att njuta av livet utomhus igen. Fräscha upp utomhus genom att lasera eller olja terrassen och måla utemöblerna. 

Läs mer

Måla golvet rutigt

Ett effektfullt sätt att förändra ett rum är att måla golvet rutigt. Fantastiskt snyggt men det kräver en hel del tålamod. 

Läs mer

Uppnå ett perfekt slutresultat

För att få ett bra resultat när man målar är det viktigt att göra alla moment i rätt ordning. Vi har ett antal arbetsråd som gör utomhusmålningen enklare oavsett om du ska måla om fasaden, utemöblerna eller terrassen.

Se mer

2016 års trendkulörer

Nordisk Pastell, Gröna Drömmar, Studio Blå eller Miami Déco – vilken av 2016 års kulörtrender föredrar du?

Se mer