Nu lanserar vi Färgfonden

Vad skulle du måla om Alcro bjöd på färgen?

Populära kulörer Se alla kulörer

ALCRO TREND

Höstnyheter från Mimou

Handmålad keramik och blå nyanser stod i fokus när Mimou visade sina höstnyheter.

Gratis inspirationsmagasin

Magasinet för alla som gillar färg, form och inredning. Utkommer 4 gånger per år.

Gratis Prenumeration

Alcro trendrapport

Nyhetsbrev med inspiration tips och råd.

Aktuellt


MÅNADENS KULÖR AUGUSTI

Alcro Skymning

Dovt blå med inslag av grått är Alcro Skymning en lugn och vacker kulör som gör sig otroligt fin på större ytor, såsom väggar och möbler. Alcro Skymning är månadens kulör i augusti, framröstad av våra följare på Facebook och Instagram. 

Aktuellt


RENGÖRING

Alcros nya rengöringssortiment

Glöm inte rengöringen när det är dags att fixa utomhus. Alcros rengöringssortiment har nu nya funktioner och smartare förpackningar. 

Lasera med Alcro Terrass

Fräscha upp altanen i sommar med Alcro Terrass – vår nya lasyrfärg som kommer i sex stycken utvalda kulörer och som dessutom håller kulören under lång tid.

Se mer

Grandpa x Alcro

Tillsammans med kläd- och inredningsbutiken Grandpa har vi tagit fram en ny kollektion med dova kulörer med dragning åt det modernt industriella. Kollektionen består av fyra kulörer döpta efter gatorna där Grandpa har sina butiker.

Se mer

Putsa upp fasaden

Är putsfasaden i behov av en uppfräschning? Vår nya kulörkarta innehåller noga utvalda kulörer som gör sig bra på putsade hus i klassisk stil såväl som på mer moderna villor. 

Läs mer

Beställ färgkartor

När träfasaden behöver ett lyft kan en ny fräsch kulör göra underverk. Ladda ner eller beställ någon av våra fem färgkartor för träfasader.

Se mer

Uppnå ett perfekt slutresultat

För att få ett bra resultat när man målar är det viktigt att göra alla moment i rätt ordning. Vi har ett antal arbetsråd som gör utomhusmålningen enklare oavsett om du ska måla om fasaden, utemöblerna eller terrassen.

Se mer

2016 års trendkulörer

Nordisk Pastell, Gröna Drömmar, Studio Blå eller Miami Déco – vilken av 2016 års kulörtrender föredrar du?

Se mer

#ALCRO