Populära kulörer Se alla kulörer

ALCRO TREND

Alcro trendrapport

Nyhetsbrev med inspiration tips och råd.

SERVALAC FINESS HALVBLANK LACKFÄRG TRÄ OCH METALL


Vår bästa lackfärg för möbler och snickerier! Nya Servalac Finess ger en hård och slitstark yta med perfekt finish.  

Måla grått är populärt

Att måla grått är fortsatt populärt. I färgkartan ad.white & grey har vi samlat våra bästa varma, kalla och neutrala grå kulörer. Vilken väljer du?

Läs mer

Alcro Färgfonden på Barnens Ö

Färgfondens måleriprojektet på Barnens Ö är nu klart och sommarens kollogäng har varit där. Se resultatet och hör kollobarnen Diego och Selmas tankar om det färdiga resultatet.

Läs mer

Helmatt tak med Alcro Harmoni

Få perfekt tak – måla med vår helmatta och reflexfria takfärg Alcro Harmoni. Färgen har en unik formula som gör att du får ett garanterat professionellt slutresultat utan störande reflexer och ojämnheter.

Läs mer

Beställ färgkartor

När du tröttnat på ditt hem kan en ny fräsch kulör göra underverk. Ladda ner eller beställ våra färgkartor och botanisera bland olika kulörer och färgsättningar.

Se mer

Fråga våra experter

Sök svar eller ställ en fråga i vårt kundforum innan du sätter igång med nästa målningsprojekt. Våra experter svarar på allt som rör färg och målning

Läs mer

Grandpa x Alcro

Tillsammans med kläd- och inredningsbutiken Grandpa har vi tagit fram en kollektion med dova kulörer med dragning åt det modernt industriella. Kollektionen består av fyra kulörer döpta efter gatorna där Grandpa har sina butiker.

Se mer

#ALCRO