Ansök till Färgfonden

Vad skulle du måla om Alcro bjöd på färgen?

Populära kulörer Se alla kulörer

ALCRO TREND

Det nya svarta…

är svart! Vi inspireras av bränt trä och målar ytorna svarta. Stylisten Sara Garanty har handplockat Hemnet-godiset.

Gratis inspirationsmagasin

Magasinet för alla som gillar färg, form och inredning. Utkommer 4 gånger per år.

Gratis Prenumeration

Alcro trendrapport

Nyhetsbrev med inspiration tips och råd.

Aktuellt


MÅNADENS KULÖR SEPTEMBER

Alcro Moules
Mörkt och murrigt är helrätt i september. Den mörka kulören Alcro Moules har inslag av både blått och grönt som skapar en snygg kontrast till andra dova kulörer. Moules är månadens kulör i september, framröstad av våra följare på Facebook och Instagram.

Studio Blå

Ännu en inredningssäsong går i blått. Vill du få in mer blå toner i ditt hem? Inspireras av kulörkollektionen Studio Blå som består av fem murriga och dova kulörer som passar perfekt om du vill följa höstens blå trend.

Se mer

Grandpa x Alcro

Tillsammans med kläd- och inredningsbutiken Grandpa har vi tagit fram en ny kollektion med dova kulörer med dragning åt det modernt industriella. Kollektionen består av fyra kulörer döpta efter gatorna där Grandpa har sina butiker.

Se mer

Provmåla med Alcro Design

Velar du mellan olika kulörer eller behöver du bara lite inspiration? Testa att provmåla ditt hem med färgsättningsverktyget Alcro Design innan du köper hem färgen.

Läs mer

Beställ färgkartor

När du tröttnat på ditt hem kan en ny fräsch kulör göra underverk. Ladda ner eller beställ våra färgkartor och botanisera bland olika kulörer och färgsättningar.

Se mer

Måla på rätt sätt

Att måla om behöver inte vara krånligt i onödan. Följ våra steg-för-steg-guider för målning inomhus när det är dags att ta itu med höstens renoveringsprojekt. 

Se mer

2016 års trendkulörer

Nordisk Pastell, Gröna Drömmar, Studio Blå eller Miami Déco – vilken av 2016 års kulörtrender föredrar du?

Se mer

#ALCRO